trippledot

 

 

Geachte Ondernemer,

Nieuwsbrief December

2016 loopt tegen het einde en een een nieuw jaar dient zich aan. Afgelopen jaar was een bewogen jaar voor Trippledot. Hoever zijn we. Momenteel zijn we begonnen aan de bouw van het entertainment gedeelte, dit is de plek waar de gamer onder andere zowel een arcadehal, bioscoop, Arena als een Dancing kan vinden. In dit gedeelte zal men ook restaurants vinden. Dit zijn de plekken waar men recepten kan scoren. De bedoeling is om gebruik te maken van real-life recepten zodat de gamer deze ook werkelijk kan maken. Gerechten hebben een key-role omdat dit de belangrijkste manier is om als gamer je energie of je levensbalk snel aan te vullen. Daarnaast plaatsen wij ook de laatste winkels, momenteel zijn we aan het werk met CEX.

cex

 

 

 

 

 

 

 

We zijn nog steeds bezig met de user interface als de server architectuur. Onze bedoeling is om in 2017 een alpha server op te zetten zodat u eindelijk de 3D wereld zelf kunt ervaren.

3dwereld

 

Inmiddels zijn wij ook volop bezig met de website(s). Zoals bekent zijn alle websites die wij hebben door gekregen van de ondernemers werkzaam in de 3D wereld.

Wij wensen u een goed uiteinde en gaan het nieuwe jaar in met een zeer positieve vibe.

m.v.g
Team TrippleDot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *