Iedereen aan boord!

 

 

 

 

Iedereen aan boord!

Hi

Het is eventjes stil geweest, maar we zijn er nog. Onze vakantie is voorbij en we staan te trappelen om te beginnen. Het plan is om dit jaar Project DRB (Dots ReBorn) te starten. Dit betekent dat de trein gaat rijden! Finally!! Hoe gaan we dat doen?

We zijn nu bezig om een werkende mock-up te maken van de DRB-App. Deze App is een must want dit wordt het interactie apparaat tussen de winkelier en de klant. Via de App kunnen de winkelier en de klant hun Xp-Coins uitwisselen.

Hoe werkt het dan?

Door middel van deze App kunnen de klanten casual games spelen om zo hun punten bij elkaar te gamen. Wij gaan beginnen met de casual gamersgroep. Deze groep speelt eenvoudige games op hun mobiel of tablet. Casual gamers vertegenwoordigen de grootste gamersgroep en zijn van alle leeftijden.

De DRB-App heeft zowel naast een gamefunctie ook een sociale als informatieve omgeving ingebouwd. Je kan een vriendenlijst opbouwen in een “eigen omgeving”, je kunt informatie opzoeken over de stad die je wilt bezoeken. Als laatst uiteraard ook alle info over de bedrijven die in het MKB- Netwerk staan waar de klant zijn/haar Xp-Coins kan inwisselen.

En nu?

Dat betekent voor de gamer nog eventjes geduld. Wij hopen dat we de DRB-App kunnen lanceren tegen de zomervakantie. Voor de leden van ons MKB Netwerk is ons advies begin na te denken over de acties die jullie willen lanceren. Uiteraard wordt er gecommuniceerd tussen Trippledot en het MKB Netwerk.

Iedereen is weer op de hoogte. Tot zien bij de next Up-Date!

m.v.g

Yizh

3D Demo is Download klaar!

TrippleDot

3D Demo is Download klaar!

Hi

Wij zijn zover dat we een sneak preview van de 3D demo aan jullie kunnen presenteren. Deze Demo is bedoeld dat men als guest kan rondlopen, functies zoals gebruik van de browser als teleportatie kunnen getest worden.

wat is er te doen?

 • een voorbeeld van een beginners appartement. TV is actief
 • casual games spelen in de arcade hal
 • enkele voorbeelden van 3d ondernemingen die toegangkelijk zijn voor de gamer. (kapper, warenhuis, kantoor, cafe, hangar, arcade hal)

Vanuit het oogpunt van een gamer is er niet bijster veel te doen, daar is deze demo dan ook niet voor bedoeld. De game elementen moeten nog gemaakt worden en worden volgens plan pas later toegevoegd. Het begin van de bouw bestaat uit het opzetten van een sociaal plan met andere worden: eerst de “leefomgeving” creëren met een werkend punten systeem (het verdien plan voor de gamer). Deze demo is bedoeld voor het testen van de online shops, web browser functionaliteit, avatars leefomgeving.

Voor de gamers hebben we een pagina geopend die “project Reborn” toelicht, deze is gecreëerd voor de gamer dus geschreven door een gamer.

Er is een download pagina geopend en wij zijn nu bezig om de tutorials te schrijven. Deze tutorials zijn bedoeld om het één en ander toe te lichten. Maar goed met veel plezier kondigen wij aan dat de eerste stap gerealiseerd is! Grijp de demo en ervaar het voor jezelf.

Bugs!

Yups! Die zijn er! Logisch want het betreft hier een demo getest op bepaalde functionaliteiten. Zo kan het dus voorkomen dat bijvoorbeeld je browser op bepaalde punten niet goed functioneert. Bijvoorbeeld met het afspelen van een film. Dit is één van de problemen waar we onder andere nu mee worstelen de vraag (lees probleem bug!) die wij vingen was: “hoe kan het dat de web browser bij de ene machine voor de volle 99% werkt en bij de andere maar voor 80%?”. En zo rennen er nog een paar Bugs rond.

De volgende stap.

Voor nu gaan we terug naar de werktafel, we gaan terug blikken op de bouw periode. De goede en minder goede onderdelen worden in kaart gebracht en meegenomen naar de volgende stap. Wat betreft de 3D wereld gaan wij opnieuw een nieuwe Omgeving maken. Dit zal dan ook de officiële starter scene worden zaken zoals multiplay, avatar content managing, user interface enzovoorts zullen moeten werken. Dit vergt een andere aanpak. 1 van de punten is dat we ons technisch team moeten uitbreiden hier gaan we ons op focussen.

Goed wij hopen dat je de moeite neemt om de demo uit te proberen. Feedback is altijd welkom!

m.v.g

Team TrippleDot.

Update augustus 2017

trippledot


Update Augustus 2017

Hi
Wij zijn aanbeland in de praktisch de laatste fase van de bouw van de eerste wereld map. Wij hebben alles werkend gekregen en zijn nu bezig om de de laatste puntjes in orde te krijgen. Wat kun je zoal vinden?

 • alle websites van de ondernemingen zijn werkend.
 • Het is nu mogelijk om films te kijken als te gamen.
 • We hebben diverse 3d ondernemingen ingebouwd die men kan bezoeken.
 • Cafe de Ruiter
 • V&D
 • @style
 • adviesbureau Succesvoller Verkopen kantoor
 • funkysnippet arcade hal
 • het spelers appartement
 • Trippledot e-sport arena

Binnenkort zal de alpha-01 versie online zijn en kan deze gedownload worden. U kunt dan zelf de wereld betreden en bekijken.
Wij gaan ons nu richten op de user-interface als het account gebeuren. Wij moeten twee soorten accounts bewerkstelligen; een zakelijk account voor de ondernemer en een gamers account voor de spelers. Deze accounts zijn noodzakelijk willen we de punten bijhouden voor zowel de ondernemer als de speler.
Wij hebben weer een up-to-date demo filmpje geplaatst deze heet DEMO 4 (zie rechterzijde van deze pagina).
De map is qua lay-out praktisch klaar wat rest zijn de details denk aan : geluiden, naamborden, scheiden van de inhoud van de advertentie borden en uiteraard aankleding.
m.v.g
Team TrippleDot.
 

3dwereld

Nieuwsbrief December

trippledot

 

 

Geachte Ondernemer,

Nieuwsbrief December

2016 loopt tegen het einde en een een nieuw jaar dient zich aan. Afgelopen jaar was een bewogen jaar voor Trippledot. Hoever zijn we. Momenteel zijn we begonnen aan de bouw van het entertainment gedeelte, dit is de plek waar de gamer onder andere zowel een arcadehal, bioscoop, Arena als een Dancing kan vinden. In dit gedeelte zal men ook restaurants vinden. Dit zijn de plekken waar men recepten kan scoren. De bedoeling is om gebruik te maken van real-life recepten zodat de gamer deze ook werkelijk kan maken. Gerechten hebben een key-role omdat dit de belangrijkste manier is om als gamer je energie of je levensbalk snel aan te vullen. Daarnaast plaatsen wij ook de laatste winkels, momenteel zijn we aan het werk met CEX.

cex

 

 

 

 

 

 

 

We zijn nog steeds bezig met de user interface als de server architectuur. Onze bedoeling is om in 2017 een alpha server op te zetten zodat u eindelijk de 3D wereld zelf kunt ervaren.

3dwereld

 

Inmiddels zijn wij ook volop bezig met de website(s). Zoals bekent zijn alle websites die wij hebben door gekregen van de ondernemers werkzaam in de 3D wereld.

Wij wensen u een goed uiteinde en gaan het nieuwe jaar in met een zeer positieve vibe.

m.v.g
Team TrippleDot.

Nieuwsbrief September

trippledot

 

 

 

Geachte Ondernemer,

Nieuwsbrief September

Is er al vooruitgang geboekt? Ja we zijn hard aan het werk en hebben vorderingen gemaakt. Wij zijn begonnen met een test van de “spelers interface”. In deze interface vindt de speler de belangrijkste informatie die hij nodig heeft in de 3D wereld. De verdiende spelerspunten, zoals ingame geld en echt geld kan men hier vinden. Informatie met de spelers onderling wordt uitgewisseld in een “chat” venster alsmede een “mini map” waar de speler kan zien waar deze zich bevindt.

screen1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook zijn wij bezig met de server architectuur. Dit is belangrijk ivm het online gebeuren. Uiteraard bouwen wij naast dit alles nog steeds aan de 3D wereld. Momenteel zijn wij bezig met de bouw van een Dancing Club hier zullen mixen gedraaid worden van bekende en/of onbekende Dj’s. Wanneer dit gerealiseerd is gaan wij door met de restaurants en overige etablissementen.

screen2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat ook nog moet gebeuren is de TrippleDot website aanpassen. Wij moeten de site sowieso ook in een engelstalige uitvoering hebben en daarnaast willen we een promotie pagina maken voor de ondernemers die zich aangemeld hebben voor het 3D project. Wij zullen de logo’s plaatsen op deze site die op hun beurt weer gelinkt worden aan uw website, mocht u geen website hebben dan kunt u contact opnemen met ons zodat we kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn om u toch te profileren op de promotie pagina (indien gewenst natuurlijk. Alles is geheel vrijblijvend.)

Wij hopen u volgende maand weer een nieuwe nieuwsbrief uit te brengen.

m.v.g
Team TrippleDot.

Nieuwsbrief Augustus

Geachte Ondernemer,

nieuwsbrief augustus

Hierbij een nieuwsbrief over de ontwikkeling van de 3D wereld.

Wat hebben we gedaan? Hoever zijn we? Onlangs hebben wij u gevraagd of u ons kon voorzien van een bedrijfslogo. Wij hebben van verschillende ondernemers inderdaad een logo ontvangen, hartelijk bedankt daarvoor.

Wij hebben uw etalage neergezet in de 3D wereld. Onze focus lag op verschillende vlakken. Enerzijds moest er gewerkt worden aan de opbouw van het shopping gedeelte. Anderzijds moesten er “technische” uitdagingen opgelost worden. Als eerste hebben wij de etalages in orde gemaakt.