trippledot

 

 

Wij zijn TrippleDot, een jonge en dynamische werkgroep. Het is onze missie om verschillende online werelden met elkaar te verbinden, specifiek sociale media, online shopping en gaming.

Wij hebben hiervoor een uniek concept ontwikkeld. Door middel van “Fun-marketing” kunnen wij dit concept inzetten op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Dit omdat:

Het een educatieve uitwerking heeft op al haar bezoekers/spelers. Op een speelse wijze wordt positieve kennis opgedaan die inzetbaar is in het dagelijkse leven.

regionaal bevorderend. Het stimuleren van het regionale Midden en Klein Bedrijf door het aanbieden van potentiële klanten die door middel van fun-marketing aangemoedigd worden om de onderneming zowel digitaal als fysiek te bezoeken.

Het aanbieden van een 3D online wereld met innovatieve toepassingen. Educatief, nieuwe game elementen, nieuwe manier van ondernemen. Waarbij ons doel is om zowel nationale als internationale regio’s virtueel met elkaar te verbinden.

3D online platform

Wij zijn van mening dat er meerwaarde is in het verbinden van deze drie verschillende activiteiten. Daarom ontwikkelen wij een online platform dat hier op logische wijze een brug slaat.

Wij hebben nog een doel namelijk, een online platform aanbieden voor groepen die hier hun voordeel mee kunnen doen. Ons concept is er onder andere op gericht om zowel nieuwe game-groepen als online bedrijven een platform aan te bieden waar zij zich kunnen profileren.

TrippleDot wil graag vanuit een sociaal oogpunt uitgroeien tot een groot en gezond bedrijf, waar maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staat. Meer weten?

 

Neem contact met ons op.