Iedereen aan boord!

Hi

Het is eventjes stil geweest, maar we zijn er nog. Onze vakantie is voorbij en we staan te trappelen om te beginnen. Het plan is om dit jaar Project DRB (Dots ReBorn) te starten. Dit betekent dat de trein gaat rijden! Finally!! Hoe gaan we dat doen?

We zijn nu bezig om een werkende mock-up te maken van de DRB-App. Deze App is een must want dit wordt het interactie apparaat tussen de winkelier en de klant. Via de App kunnen de winkelier en de klant hun Xp-Coins uitwisselen.

Hoe werkt het dan?

Door middel van deze App kunnen de klanten casual games spelen om zo hun punten bij elkaar te gamen. Wij gaan beginnen met de casual gamersgroep. Deze groep speelt eenvoudige games op hun mobiel of tablet. Casual gamers vertegenwoordigen de grootste gamersgroep en zijn van alle leeftijden.

De DRB-App heeft zowel naast een gamefunctie ook een sociale als informatieve omgeving ingebouwd. Je kan een vriendenlijst opbouwen in een “eigen omgeving”, je kunt informatie opzoeken over de stad die je wilt bezoeken. Als laatst uiteraard ook alle info over de bedrijven die in het MKB- Netwerk staan waar de klant zijn/haar Xp-Coins kan inwisselen.

En nu?

Dat betekent voor de gamer nog eventjes geduld. Wij hopen dat we de DRB-App kunnen lanceren tegen de zomervakantie. Voor de leden van ons MKB Netwerk is ons advies begin na te denken over de acties die jullie willen lanceren. Uiteraard wordt er gecommuniceerd tussen Trippledot en het MKB Netwerk.

Iedereen is weer op de hoogte. Tot zien bij de next Up-Date!

m.v.g

Yizh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *