TrippleDot

3D Demo is Download klaar!

Hi

Wij zijn zover dat we een sneak preview van de 3D demo aan jullie kunnen presenteren. Deze Demo is bedoeld dat men als guest kan rondlopen, functies zoals gebruik van de browser als teleportatie kunnen getest worden.

wat is er te doen?

  • een voorbeeld van een beginners appartement. TV is actief
  • casual games spelen in de arcade hal
  • enkele voorbeelden van 3d ondernemingen die toegangkelijk zijn voor de gamer. (kapper, warenhuis, kantoor, cafe, hangar, arcade hal)

Vanuit het oogpunt van een gamer is er niet bijster veel te doen, daar is deze demo dan ook niet voor bedoeld. De game elementen moeten nog gemaakt worden en worden volgens plan pas later toegevoegd. Het begin van de bouw bestaat uit het opzetten van een sociaal plan met andere worden: eerst de “leefomgeving” creëren met een werkend punten systeem (het verdien plan voor de gamer). Deze demo is bedoeld voor het testen van de online shops, web browser functionaliteit, avatars leefomgeving.

Voor de gamers hebben we een pagina geopend die “project Reborn” toelicht, deze is gecreëerd voor de gamer dus geschreven door een gamer.

Er is een download pagina geopend en wij zijn nu bezig om de tutorials te schrijven. Deze tutorials zijn bedoeld om het één en ander toe te lichten. Maar goed met veel plezier kondigen wij aan dat de eerste stap gerealiseerd is! Grijp de demo en ervaar het voor jezelf.

Bugs!

Yups! Die zijn er! Logisch want het betreft hier een demo getest op bepaalde functionaliteiten. Zo kan het dus voorkomen dat bijvoorbeeld je browser op bepaalde punten niet goed functioneert. Bijvoorbeeld met het afspelen van een film. Dit is één van de problemen waar we onder andere nu mee worstelen de vraag (lees probleem bug!) die wij vingen was: “hoe kan het dat de web browser bij de ene machine voor de volle 99% werkt en bij de andere maar voor 80%?”. En zo rennen er nog een paar Bugs rond.

De volgende stap.

Voor nu gaan we terug naar de werktafel, we gaan terug blikken op de bouw periode. De goede en minder goede onderdelen worden in kaart gebracht en meegenomen naar de volgende stap. Wat betreft de 3D wereld gaan wij opnieuw een nieuwe Omgeving maken. Dit zal dan ook de officiële starter scene worden zaken zoals multiplay, avatar content managing, user interface enzovoorts zullen moeten werken. Dit vergt een andere aanpak. 1 van de punten is dat we ons technisch team moeten uitbreiden hier gaan we ons op focussen.

Goed wij hopen dat je de moeite neemt om de demo uit te proberen. Feedback is altijd welkom!

m.v.g

Team TrippleDot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *